Casals de Setembre 2017!

Pensant en com organitzar-vos al setembre? L’AMPA de l’Escoleta organitza, a través de l’Eina Cooperativa, els casals per als dies de setembre previs als inicis de les classes (de l’1 al 8 de setembre). Els casals seran de 8:30 a 13h amb possibilitat de servei de menjador (fins a les 15h) i casal de tarda (fins a les 17h).

Trobareu aquí més informació sobre el casal i el procés d’inscripció: Informació Casal Setembre 2017

I no oblideu fer la inscripció abans del 20 de juliol!

2 pensaments a “Casals de Setembre 2017!

 1. Hola,
  Soc la Mare de l’Ivan i l’Alex Ramiro. Aquest any no va sortir el número suficient d’inscripcions al casal de setembre. Ens van avisar molt tard al juliol i no ens van donar cap alternativa. Estaria be de saber si podem gaudir d’aquest servei, amb mes antelació, per poder tenir marge a trobar alternatives.

  • Gracies per la teva aportació Manoli.
   La veritat es que tot es millorable i passarem els teus comentaris a la Comissió d’Extraescolars i Casals d’Estiu per evitar aquesta situació en un futur.
   Atentament,
   Comissió Comunicació de l’AMPA Escola Bellaterra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *