La jornada intensiva: què diu l’evidència científica al respecte?

Des que la Generalitat de Catalunya va instaurar la jornada intensiva a l’educació secundària i la va iniciar com a prova pilot a l’educació primària, són nombrosos els debats generats entorn els avantatges i inconvenients de l’extensió d’aquesta jornada.

Si bé bona part del debat escapa a qüestions estrictament escolar (conciliació laboral-familiar, interessos del professorat, activitats extraescolars…), és necessari adreçar la discussió als efectes que els canvis en els horaris escolars poden tenir sobre els nostres fills i filles. El sociòleg Fernández Enguita ha recollit en aquesta publicació l’evidència científica existent entorn aquesta qüestió. El podeu llegir aquí.

Esperem que sigui del vostre interès!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *