I ara que és hora de triar escola: triem la pública!

Matricula't a la públicaEstem en època de preinscripcions escolars i els dubtes, neguits i preocupacions arriben a les llars amb infants que entraran a escola el curs vinent. Al Raval ho tenen clar. Les escoles públiques, moltes d’elles amb un elevat grau de diversitat cultural, han de ser font de cohesió social i és per això que volen lluitar contra l’estigma que acompanya l’escolarització de la immigració als seus centres. Volen atraure aquella població que, per motius diversos, no hi confia en l’escola pública del seu barri.

Us deixem un vídeo elaborat per la plataforma d’escoles públiques del Raval sota el lema “Inscriu-te a la pública. Perquè el futur s’escriu entre tots”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *