Alerta! Princeland, la televisió, la moda i la família posen en perill la infància de les nenes!

Diversos experts afirmen que la infància ha deixat de ser un període protegit de creixement i descoberta i cada cop és més gran la pressió exercida sobre els nens i les nenes, especialment sobre les nenes. En aquesta línia, l’Informe sobre la sexualització de les nenes del Parlament Europeu considera que la sexualització de les nenes distorsiona les relacions entre iguals i debilita la seva capacitat de forjar relacions saludables.

Els efectes de les disfresses sexualitzades, els jocs i espais de culte a la imatge i al cos com Princeland, les models infantils amb poses i actituds adultes i la reproducció dels rols familiars són alguns dels elements que generen en les nostres nenes una pressió precoç. Aquestes i altres interessants evidències i reflexions, especialment les referides al nostre paper com a mares i pares, les podeu llegir a Ni són un model ni són sexis: són nenes, publicat al suplement Criatures del Diari Ara.

Esperem que us interessi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *