18 de febrer, Manifestació per l’acollida de persones refugiades: un bon tancament del projecte de l’Escoleta

Syrian Kurdish woman and her children gather around a fire early in the morning in a refugee camp at Suruc, in the Sanliurfa province, on October 21, 2014. Turkey dropped its refusal to allow Kurdish fighters over the border to defend the besieged Syrian town of Kobane, saying it was now helping Iraqi peshmerga to cross the frontier in a major policy shift. AFP PHOTO / BULENT KILIC TURKEY-SYRIA-CONFLICT-KURDS

Com ja sabeu, enguany els i les alumnes de l’Escoleta han treballat un tema de gran actualitat i sensibilitat: els Refugiats. Des de P3 a 6è, cadascú al seu ritme i segons les seves capacitats comprensives, han tractat les causes i conseqüències d’aquest fenomen social i polític, s’han apropat als relats de vida de les persones refugiades i han treballat els sentiments, valors i emocions que acompanyen aquestes circumstàncies.

Aquest dissabte, 18 de febrer, hi ha convocada una gran manifestació a favor de l’acollida de persones refugiades i migrants. El punt de trobada serà Pl. Urquinaona a les 16h. És, sens dubte, un bon tancament del projecte de l’Escoleta i una bona oportunitat per a participar-hi.

Aquí podreu trobar més informació sobre la campanya i la manifestació. 

Com diu la campanya “Casa nostra, casa vostra”, a què es va adherir l’Escoleta: hem de ser-hi tots! Hem de ser-hi ara!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *