18 de febrer, Manifestació per l’acollida de persones refugiades: un bon tancament del projecte de l’Escoleta

Com ja sabeu, enguany els i les alumnes de l’Escoleta han treballat un tema de gran actualitat i sensibilitat: els Refugiats. Des de P3 a 6è, cadascú al seu ritme i segons les seves capacitats comprensives, han tractat les causes i conseqüències d’aquest fenomen social i polític, s’han apropat als relats de vida de les persones refugiades i han treballat els sentiments, valors i emocions que acompanyen aquestes circumstàncies.

Aquest dissabte, 18 de febrer, hi ha convocada una gran manifestació a favor de l’acollida de persones refugiades i migrants. El punt de trobada serà Pl. Urquinaona a les 16h. És, sens dubte, un bon tancament del projecte de l’Escoleta i una bona oportunitat per a participar-hi.

Aquí podreu trobar més informació sobre la campanya i la manifestació. 

Com diu la campanya “Casa nostra, casa vostra”, a què es va adherir l’Escoleta: hem de ser-hi tots! Hem de ser-hi ara!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *