Una pilota, un somriure… les fotos de l’entrega de les pilotes recollides a l’Escoleta als nens i nenes del Senegal!

DSC_4170

L’Escoleta va sumar el seu granet de sorra a la recollida de material esportiu per a nens i nenes del Senegal que el Nil Calvo Alsina, de la classe els Núvols (5è), juntament amb els seus germans Noa i Pol (ex-alumnes de l’Escoleta i actualment alumnes de l’Institut Pere Calders) i els seus pares van posar en marxa fa uns mesos. Diferents clubs del futbol hi van col·laborar i  a la nostra escola es van recollir donatius per a la compra de pilotes. Recordeu?

Doncs per Nadal la família va volar al Senegal i van fer entrega de les pilotes i la resta de material esportiu. Moltes gracies família per compartir aquestes emocionants imatges amb nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *