La classe de Les Pel·lícules (2n A) fa una queixa a l’Alcalde

Bon Dia Senyor Alcalde

Els alumnes i les alumnes de 2n A de l’Escoleta (Classe de Les Pel·lícules) han decidit escriure a l’Alcalde de Cerdanyola del Vallès per informar-lo de les precàries condicions en què es troben les instal·lacions de la nostra escola.

Ja fa molt de temps que l’Equip Directiu i l’AMPA s’adrecen al consistori per fer-lo coneixedor dels problemes existents (les grades trencades al pati, la precari estat de conservació dels lavabos, la tanca del pati bosc…) però ara han estat els nois i noies de 2n els que han decidit explicar-li a l’Alcalde com afecta això al seu dia a dia. Ha estat una molt bona iniciativa!

Aquí podeu veure la carta:

3 pensaments a “La classe de Les Pel·lícules (2n A) fa una queixa a l’Alcalde

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *