Recordeu que el dia 15 d’octubre tenim la jornada de bricolatge a l’Escoleta?

 

bricolaje-util-2

El planning és el següent: ens trobem a les 10h a l’Escoleta, ens organitzem en grups de treball, comencem les activitats per a nens i… quan estigui tot acabat, fem un vermut i un dinar.

Us hi apunteu? (punt d’inscripció a dins del post!!)

Quin grup us motiva més?

Grup Groc
Grup Blau
Grup Vermell
Grup Verd
Grup lila
Pintors
Clavar i serrar
Sala de dansa
Especialistes
Activitats
Envernissar, pintar parets, peus de taula i portes de fusta blanques Arreglar panys de portes, penjar cortines i miralls, serrar peus de ferro per fer taules més baixes, clavar tensors a la paret de la biblioteca, núvol de filferro per penjar coses… Posar suro a totes les zones malmeses de la sala de dansa… Pintar parts altes de les parets, canviar rajoles trencades dels lavabos, tapar forats, posar silicona a les juntes de les piques… Organitzar les activitats per als infants i gestionar el vermut i dinar col·laboratiu

TRES COSES MOLT IMPORTANTS

1) Per organitzar-nos millor, us demanem que ens digueu quants sereu, les edats i el grup de treball on us interessaria col·laborar. Són 30 segons, clickant aquest enllaç.

2) L’Ajuntament, l’Escola i l’AMPA posaran el material però ens calen eines. Així que porteu tot allò que penseu que pot ser útil (pinzells, rodets per pintar, caixa d’eines, tornavís, claus angleses, claus, cargols, etc…) marcat amb el nom de la família!

3) Vingueu amb roba que es pugui embrutar, draps vells, paper de diari

AH! I NO TOT SERÀ TREBALLAR

A la pista de bàsquet hi haurà activitats de patinatge (organitzada per una família de l’Escola), així que podeu portar patins.

També hi haurà jocs i manualitats pels nens i nenes i tindrem unes sessions de cinema a l’aula.

Cap a les 13h farem un vermut per tal de reposar forces i, en acabar, podem fer un dinar “yo pongo” (vaja, cada família pot portar quelcom per menjar i compartir)

 Aquestes jornades son un èxit gràcies a vosaltres!

Com més serem més bonica deixarem la nostra escola!!

Amb aquesta diada es potencia  la participació de les famílies en la vida de l’escola, però  també s’ intenta transmetre valors d’estima envers l’entorn, convivència i de col·laboració. D’aquesta manera l’Escoleta passarà a ser una mica vostra i una mica més de cada infant que durant el curs tindrà cura de tot allò que s’ha arreglat.

Us hi esperem a tots i totes!!!!!

2 pensaments a “Recordeu que el dia 15 d’octubre tenim la jornada de bricolatge a l’Escoleta?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *