Els Cuiners (1rA) i les seves famílies han marxat de cap de setmana junts!

UN CAP DE SETMANA MOLT ESPECIAL: fent escola fora de l’escola

finde-cuiners

La comunitat educativa d’una escola està formada pels alumnes, professores i els pares i les mares. Sovint, les famílies ens trobem a l’escola, ens coneixem i saludem, però degut a les presses del dia a dia, no fem activitats conjuntes. A la classe de 1rA vam voler resoldre aquesta situació unint alumnes i pares i mares (dos dels components de la comunitat educativa de la nostra escola) en una activitat i el resultat realment ha estat una experiència de luxe. Les famílies de la classe dels cuiners hem passat un cap de setmana plegades a la casa de colònies Pou de Glaç, ubicada a la Bisbal de l’Empordà. Allà hem pogut fer activitats diverses: tir amb arc, tirolines i ponts penjants, excursions, fer una llimonada dins d’un pou de glaç, jugar al joc de les “carolines” i les “pepones”, entre d’altres.

També hem pogut aprendre i conèixer els talents i les habilitats amagats de molts de nosaltres. Però el més important ha estat poder compartir experiències amb els teus companys de l’escola i compartir vivències entre famílies, en un entorn diferent al que et trobes a diari que és l’escola. Si una escola és un espai on s’hi va a aprendre, a banda de coneixements, experiències i vivències en comunitat, aquest cap de setmana ha estat per la classe de 1rA una veritable escola fora de l’escola. Crec que totes plegades hem tret una “nota” molt alta en l’assignatura de “gresca i diversió en comú”!

Visca la classe de 1rA de l’Escola Bellaterra!! Visca els cuiners!!

Un pensament a "Els Cuiners (1rA) i les seves famílies han marxat de cap de setmana junts!"

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *