Canvi d’armari? porta la roba a l’Escoleta

fundacioglorr

Arriba el fred i segur que ja esteu pensant en el canvi d’armari. L’Escoleta col·labora amb la Fundació Glorr en la recollida de roba, així que podeu portar tot allò que ja no necessiteu: roba, calçat, mantes… teníu fins al 28 d’octubre!

L’Àlex obrirà a les 9 i a les 16:30 la caseta de fusta que hi ha a la paret de primària (entre els edificis de primària i infantil) perquè puguem deixar allà la roba.

IMPORTANT! s’ha modificat la data de recollida (fins al 28 d’octubre!) per evitar que la roba emmagatzemada es faci malbé!

Tot el material recollit serà seleccionat, classificat i ordenat per tal de poder distribuir-lo entre els centres educatius i les associacions que treballen amb infants en risc d’exclusió. Trobareu més informació sobre els projecte de la Fundació Glorr aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *