Un dia de pel·lícula

Un Dia de Pel·lícula

El passat 18 de juny la promoció de sisè de 2016, Micos i Faraons, va celebrar la festa de comiat que van organitzar els seus pares i mares.

Sota el tema UN DIA DE PEL·LÍCULA, els nens i nenes que enguany marxen van viure una festa plena de referències al món del cinema. Van rebre per email la seva entrada al cinema, tot estava decorat ben bé com si fos un cinema amb els displays i pòsters de les estrenes d’aquest any, van ser tractats com a famosos al photocall, catifa vermella inclosa, van gaudir d’un sopar ple d’estrelles i van ser convidats a crispetes per assistir a la projecció d’una pel·lícula que ells mateixos protagonitzaven.

No van faltar els regals, i tots els nens i nenes van rebre un pòster i un DVD de la pel·lícula. La festa va continuar amb l’espectable del grup de hip hop PCDANCE i amb la música del DJ GUSTAU que va fer moure les cames de grans i petits fins ben entrada la matinada. Una festa alegre i a la vegada melancòlica per tot el que han viscut aquí i la nova etapa que ara comença lluny de mi.

Bona sort Micos i Faraons.
Us trobaré a faltar.

Firmat:
Escoleta.

Ah, si voleu veure la pel·lícula, ho podeu fer des del vostre ordinador clicant en aquest enllaç.

www.undiadepelicula.com

No us la perdeu, aquests Micos i Faraons són ben bé uns artistes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *