A voltes amb els deures: èxit escolar o desigualtat educativa?

Deures o no.

Ara que arriben les llaaargues vacances d’estiu, torna el debat: són útils els deures? És bo que les escoles en posin? A Diari d’Educació el mestre i pedagog Joan M. Gorina reflexiona sobre els deures escolars i el seu impacte sobre els alumnes i les famílies.

Podeu llegir la notícia completa aquí.

Un pensament a "A voltes amb els deures: èxit escolar o desigualtat educativa?"

  1. Interesante visión, cuando yo iba a la escuela, después de comer se destinaba una hora para hacer la tarea. Siempre en la biblioteca de la escuela, (primero unos luego los grandes) y la bibliotecaria nos guiaba, pero los deberes sirven para repasar lo aprendido, algo importante para aprender. Muchas veces nos olvidamos que ejercitar la memoria también es importante.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *