L’escoleta ens necessita: 21 de maig – Diada de bricolatge

bricolaje-util

Com us vam avançar, el proper dissabte 21 de maig des de les 10h celebrem la Diada de Bricolatge. A principi de curs ens vam trobar per pintar els espais de les biblioteques i ho vam passar d’allò més bé! Ara us tornem a convidar a participar d’una jornada temàtica, dedicada especialment a arreglar els lavabos dels edificis de primària (i alguna cosa més!).

Està pensada com una jornada en família, així que grans i petits podrem compartir unes estones de bricolatge però també de jocs, de xerrada i fins i tot del vermut!. Mentre alguns fan de manetes, altres s’encarregaran de fer activitats amb els petits. Així que mans segur que en falten!

L’Ajuntament i l’AMPA aporten el material però ens calen eines, així que us animem a venir i portar allò que tingueu per casa i que pugui ser útil (si pot ser, marcat amb el nom de la família): pinzells, rodets per pintar, caixa d’eines (tornavís, claus angleses, claus, cargols, etc…), màquina de fer forats i broques de maó i metall (se’n necessitaran bastantes per penjar cortines)… i sobretot draps vells, paper de diari i roba que no us faci res embrutar.

Per tal d’anar-nos organitzant, ens podeu enviar un mail a ampa.bellaterra@gmail.com o passar pel despatx de l’AMPA dimarts o dijous de 16:30 a 18h. Només ens cal saber el nom de les persones adultes que vindreu, el nom i les edats dels nens que us acompanyaran i un mail i un telèfon de contacte.

Vinga famílies, ens veiem el 21?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *