Què podem fer aquest Nadal? Algunes idees d’oci familiar al nostre entorn

Agenda de Nadal 2015Venen dies de festa i segur que teniu moltes coses a fer però, per si necessiteu més idees, us facilitem tot seguit els enllaços on podeu trobar informació d’activitats a fer amb nens i/o en família en aquestes dates a les ciutats del nostre entorn.

Cerdanyola del Vallès: al web de l’Ajuntament no és fàcil trobar tota la informació d’activitats nadalenques. Buscant una mica hem trobat la pista de gel, els concerts de Nadal de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès

Sabadell: tallers nadalencs per a infants, representacions dels pastorets, el Cagatió en titelles, museus o la pista de patinatge són algunes de les activitats que trobareu a la co-capital vallesana. Si voleu saber els dies i els horaris els podeu trobar a Petit Sabadell o al programa de Nadal de l’Ajuntament de Sabadell.

Barcelona: l’oferta és tan àmplia que és difícil de resumir: l’espectacles de llum i so a Plaça Catalunya, la cursa dels nassos, la Fira de Consum Responsable, les activitats als museus com el pessebre fotogràfic on et pots fer una foto interactuant amb els personatges… són només un petit tastet de tot el que trobem a Barcelona. Us deixem l’enllaç al cercador per tal que pugueu buscar per tipus d’activitat, data o districte.

Barberà del Vallès: el programa de Nadal d’aquesta ciutat veïna està ple d’activitats (teatre, música, fires…) i en destaca el Barbamec, un espai gratuït d’activitats lúdiques socioculturals per a infants fins a 14 anys que estarà obert del 2 al 5 de gener. Consulteu el programa que està moooolt carregat!

Sant Cugat del Vallès: més de 130 activitats organitzades per les entitats santcugatenques que inclouen tallers infantils, pista de gel, patges reials, cagatió, concerts i vermuts musicals, tardes de circ… Feu-li una ullada a la programació.

Terrassa: els nens podran pujar en els trens que recorren diferents parts de la ciutat, anar al circ o al teatre, participar de les activitats  familiars dels museus o dels tallers al Recinte ferial. Si voleu més info la podeu trobar aquí.

En definitiva… esperem que gaudiu molt d’aquests dies sense Escoleta i tornem tots carregats de forces!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *