Cerdanyola és Vila Groga!

Video de la PAC

Cerdanyola ja és una Vila Groga en defensa del model públic d’educació i en suport de les reivindicacions dels moviments socials contra la LOMCE. La declaració – per la qual Cerdanyola dóna suport a l’educació pública, laica, catalana, de qualitat i igualitària- arriba després que el ple de juliol aprovés una moció presentada per PSC, ICV-EUiA, Compromís i ERC i basada en una proposta impulsada per la Plataforma d’AMPAS de Cerdanyola (PAC) que va recollir el Consell Municipal d’Educació. 

Visiona aquest vídeo on les famílies de les escoles públiques de Cerdanyola uneixen les seves veus en la seva lluita per una educació pública de qualitat i per conèixer les seves reivindicacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *