Aquest dissabte 17 d’octubre torna Suc amb lletres, el cicle literari per a infants de 3 a 9 anys, amb el relat “De quin color és un petó?, de Rocío Bonilla

De quin color es un peto

Aquest dissabte s’obre un nou trimestre del programa Suc amb lletres, les activitats amb contes per a nens i nenes de 3 a 9 anys, organitzades per la Llibreria L’Aranya. El programa s’inicia en una nova ubicació: la Biblioteca Central.

En aquest nou trimestre, s’oferiran tres propostes diferents amb la idea de fer arribar la lectura al màxim d’infants possibles a través d’activitats dinàmiques, divertides i diferents, a més de gratuïtes.

La responsable de la llibreria L’Aranya, Olivia Pascual, explica que les tres sessions tenen dues coses en comú: tracten el tema de les emocions i compten amb la presència no només de l’autor del text del conte sinó també de l’il·lustrador.

En la sessió de dissabte el llibre protagonista serà De quin colorés un petó? (Editorial Ànimal Llibres), de Rocío Bonilla, autora i il·lustradora.  Començarà a les 12h i es comptarà amb la presència d’una conta contes, Mercè Rubí que ja havia participat en altres ocasions en el programa.

La següent sessió serà el 21 de novembre amb el relat La princesa dels matalassos (Editorial Baula), un conte desexplicat, versió lliure de La princesa i el pèsol de la mà del grup Vivim del cuentu.

La darrera sessió tindrà lloc el 19 de desembre i el conte protagonista serà L’elefant Mainú i l’amistat (Editorial El CEP i la Nansa), de Montse Panero i Òscar Julve, un conte inclusiu que utilitza el llenguatge la llengua de signes.

Quan: dissabte 17 d’octubre
Hora: 12:00h
Lloc: Biblioteca Central. Pl. Enric Granados, 1, 08290 Cerdanyola del Vallès
Preu: gratuït
Més informació: https://laranya.wordpress.com/2015/10/14/torna-el-suc-amb-lletres/

2 pensaments a “Aquest dissabte 17 d’octubre torna Suc amb lletres, el cicle literari per a infants de 3 a 9 anys, amb el relat “De quin color és un petó?, de Rocío Bonilla

  1. Moltes gràcies per mencionar i donar valor a un dels nostres contes. Fomentar la lectura entre els més petits és el nostre principal objectiu.
    Només un apunt. No és correcte dir “llenguatge” és llengua de signes (oficial al nostre país des de 2007).

    Una abraçada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *