Arriba la festa de les famílies. Esteu tots convidats!

Festa Families FaPaC 2015

La Federació d’AMPAS de Catalunya (FaPaC) celebrar el proper diumenge 21 de juny… un munt de coses

La FaPac vol celebrar que ja és fi de curs, que arriba l’estiu, que té uns premis que donar i fa una festa el proper diumenge 21 de juny al parc de laBarceloneta, a Barcelona per a totes les famílies.

Hi actuaran les MACEDÒNIA, el Roger Canals, la Dàmaris Gelabert, hi haurà bollywood, batucada, narració de contes, tallers de dibuix, ioga, escacs, patins en línia i, fins i tot, un torneig de bàsquet i moltes sorpreses més.

I com la raó de ser de la FaPaC és defensar una educació pública de qualitat, es realitzaran propostes d’acció i participació. També hi haurà un espai FaPaC, amb una Fira d’AMPA on es podrà conèixer millor la tasca, activitats i serveis de la Federació i algunes de les empreses i entitats que col·laboren amb la FaPaC.

 Adjuntem un cartell de la festa i us convidem a imprimir-lo perquè tothom se n’assabenti.

 Més informació i programa a www.fapac.cat/festafapac

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *