El 21 d’abril xerrada sobre els riscos i les oportunitats pels nostres fills de les noves tecnologies.

Joel Feliu, del grup de recerca de JovenTIC, ens parla sobre els efectes en els nens, de les apps, xarxes socials, internet, videojocs i altres mals d’avui en dia.

joventic24-Box-v5-800px

Els  nens  i  joves  d’avui han  nascut  i  crescut  amb  les  Noves Tecnologies i amb l’accés a internet,  fet   que  ha provocat  que  per  ells  siguin   unes  eines  naturals  i  quotidianes.

Sense  dubte  el  nou llenguatge  informàtic i els nous canals de contingut, ha  aportat  una  revolució  a  tots  els  nivells  de  la  societat  i, fins i tot,  ha  generat  i  ha  recolzat  unes   noves   generacions  amb  unes característiques determinades.

És, però, responsabilitat dels pares, mestres i educadors, acompanyar als nens i joves a la descoberta d’aquest nou món, prenent consciència de problemes potencials com la dependència, la protecció de dades, la protecció a la intimitat i, fins i tot, problemes de postures, de vista o d’hores de son.

Tanmateix, els riscos són tan nombrosos com les oportunitats, per això en aquesta xerrada s’intentarà donar resposta i dimensionar les nostres pors, però també aprendre’m a veure’n els potencials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *