Participa en l’estudi del mosquit tigre

Podeu participar en l’estudi i seguiment del mosquit tigre a Espanya, enviant dades de llocs de cria i troballes de mosquit tigre. També podeu informar-vos de les últimes novetats i aprendre a combatre el mosquit tigre a casa. Podeu participar durant tota la temporada d’activitat del mosquit tigre, aproximadament des de juny a octubre.
AtrapaelTigre.comEn AtrapaelTigre.com ja podeu consultar i explorar totes les dades rebudes entre primavera i tardor de 2014 gràcies a la col·laboració de més de 6.500 persones. Consulteu el pop-up de cada punt o utilitzeu els filtres per a explorar i classificar les dades i trobar els mosquits tigre confirmats.

Amb AtrapaelTigre.com podeu aprendre a reconèixer el mosquit tigre i no confondre-ho amb altres mosquits, familiaritzar-se amb el seu cicle de vida i amb els llocs on cria.

L’App i la web del projecte AtrapaelTigre.com contenen tota la informació necessària perquè les dades aportades a l’estudi siguin de qualitat.

http://atrapaeltigre.com/web/participa-2/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *