En solidaritat amb el càncer infantil la festa “Posa’t la Gorra!” se celebra aquest dissabte 13 de desembre al Zoo de Barcelona

El Zoo de Barcelona acull aquest dissabte 13 de desembre la festa “Posa’t la Gorra!”. Una jornada dirigida a tots aquells que vulguin col·laborar i conèixer tots dels aspectes i necessitats que es generen a partir del diagnòstic d’un càncer infantil i el perquè de la tasca d’AFANOC, Associació de Familiars I Amics de Nens Oncologics de Catalunya organitzadora d’aquesta campanya de sensibilització.

Posa't la gorra al Zoo de Barcelona

La gorra, símbol de la campanya i dissenyada per Custo, tindrà un cost de 6€, i permetrà l’entrada gratuïta als infants i adolescents de 3 a 17 anys i el 50% de descompte en les entrades dels adults. Els diners recollits aniran destinats a millorar la qualitat de vida dels nens i nenes malalts de càncer, per una banda millorant les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial i per l’altre mantenint la Casa dels Xuklis (una casa d’acollida per les famílies que s’han de desplaçar de les seves localitats per rebre tractament als hospitals de referència).

Aquest any, la festa del “Posa’t la gorra!” convida a entrar al Circ dels Xuklis i conèixer les habilitats més espectaculars dels Xuklis així com gaudir de totes les actuacions i tallers que es realitzaran per tot el Zoo per tota la família.

Més informació: http://www.zoobarcelona.cat/ca/vine-al-zoo/zoolidari/posat-la-gorra/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *