Encara no tens el cd homenatge al Jaume Cela, “L’estrella que volia tenir cua”?

Vet aquí una vegada hi havia una estrella molt petita que vivia molt i molt lluny…Després d’estar molts anys professor d’aquesta escola i 23 com a director de l’Escoleta, el 19 de juny de 2014, es va dir adéu al Jaume Cela amb un acte molt especial.

L'estrella que volia tenir cua

Un dia, mentre pentinava els seus cabells de llum…El nens i nenes de l’Escoleta van oferir una cantata basada en el conte “L’estrella que volia tenir cua” del Jaume Cela i amb música i adaptació del text de Miquel Gené, Enric Peinado i Roger Domínguez. La cantata, amb presentació, interpretació i música en directe d’antics alumnes i pares i mares de l’Escoleta, va ser tota una declaració d’admiració i estima pel Jaume Cela.

Va veure passar una estrella que arrossegava una meravellosa i llarga cua…Les cançons van ser prèviament enregistrades amb un grup de nens i nens de l’Escoleta i així va nèixer el disc homenatge “L’estrella que volia tenir cua”. Aquest cd es pot adquirir al preu de 5€ directament en el despatx de direcció. Demaneu per l’Anna Fernández o la Jordina Oriols.

L’estrella es va quedar amb la boca oberta, com un peix quan té gana, perquè no havia vist mai una estrella amb cua.

http://issuu.com/quim_oltra/docs/llibret_cantata_a4_modificat

http://jaume.escolabellaterra.cat/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *