Com t’impliques en l’educació digital dels teus fills i filles?

Com t’impliques en l’educació digital dels teus fills i filles? és una guia per a famílies que té com a objectiu principal convertir-se en un espai de consulta, informació i orientació adreçat a totes les famílies amb fills o filles en edat escolar i, d’aquesta manera, ser una veritable eina de referència per a l’educació digital dels menors.

És evident que les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) ofereixen moltíssimes possibilitats educatives i relacionals, però en ocasions poden arribar a generar algun tipus de risc i desencadenar problemes. Aquesta guia té l’objectiu de servir a les famílies com a espai de consulta i informació, ja que ofereix una visió àmplia del tema, sense perdre de vista que l’aplicació de la lògica i del sentit comú és imprescindible a l’hora d’inculcar hàbits saludables i segurs a Internet.

Podeu trobar la Guía d’Educació Digital dins de la web de l’Ajuntament de Barcelona en la secció d’Educació i ha estat elaborada amb la participació de la FaPaC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *