Segons el diputat de CiU Carles Campuzano, el transport escolar es pot solucionar

Durant la visita de Carles Campuzano, diputat de CiU al Congrés de Madrid, a l’Escola Bellaterra de Cerdanyola, acompanyat dels regidors convergents a l’Ajuntament de Cerdanyola, Alfons Escoda i Marc Costa, s’ha fet referència als contactes que mantenen CiU Cerdanyola amb el Departament d’Ensenyament per trobar una solució satisfactòria al transport escolar a l’Escola Bellaterra, després que des del Consell Comarcal es debatés el fet que els alumnes hauran d’utilitzar el transport públic urbà.

Més detalls a Sabadell Informahttp://sabadellinforma.com/2014/05/carles-campuzano-visita-lescola-bellaterra-de-cerdanyola/

Un pensament a “Segons el diputat de CiU Carles Campuzano, el transport escolar es pot solucionar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *