La manifestació ha estat un èxit!! Nova convocatòria

Felicitats famílies!!! La manifestació ha estat un èxit!!! Més de 250 persones han participat en la convocatòria per protestar contra l’eliminació del transport escolar.

Des de la Comissió de Transport de l’Ampa de l’escola us volem agrair la vostra implicació perquè ha estat excel·lent. Sense vosaltres no hagués estat possible!

Aquesta mateixa setmana continuaran les converses amb els representants de l’Ajuntament per tal d’intentar arribar a un acord i dijous vinent un grup de la comissió assistirà al ple municipal. És per això molt important continuar fent pressió!

Sense bus hi ha embúsUs demanem, un cop més la vostra col·laboració! Dilluns 31 tornarem a fer el mateix recorregut però partirem de l’Institut Jaume Mimó, a les 8.30h, per tal d’alleugerir el recorregut per als infants que assisteixin. La primera acció ha tingut un gran ressò i diverses televisions han mostrat el seu interès per venir a enregistrar la propera caminada.

Anem pel bon camí! Ho podem aconseguir! Us demanem sisplau la vostra implicació; també la de les famílies que no fan servir l’autobús perquè les repercussions són per a tota l’escola.

Esperem que sigui la definitiva… però en el cas de tenir que seguir fent accions de protesta, aquesta serà l’última caminada que es farà en horari de matí.

Us hi esperem a tots!!!!

CONVOCATÒRIA: dilluns, 31 de març
HORA: 8:30h
PUNT DE TROBADA: Institut Jaume Mimó, confluencia de Ronda Serraparera i carrer de la Serra de Galliners
RECORREGUT: inici al punt de trobada, i fi a l’Escoleta Bellaterra.

Un pensament a "La manifestació ha estat un èxit!! Nova convocatòria"

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *