Vaga del dia 24 d’octubre i samarretes

Des de la Comissió Groga de l’Escoleta animem a participar en la vaga, la manifestació i l’assemblea previstes pel dia dia 24 d’octubre en defensa de l’enseyament públic que han convocat diferents sindicats, plataformes i col·lectius de la comunitat educativa.

La Plataforma d’Ampas de Cerdanyola (PAC) convoca les famílies a cobcentrar-se amb la samarreta groga el mateix 24 d’octubre a les 17:00 davant l’Ajuntament per donar suport a la vaga general d’educació.

Tanmateix, aquests dies des de la Comissió groga de l’Escoleta estem gestionant una nova remesa de samarretes grogues per a les famílies i mestres de l’Escoleta. Rebreu informació a través dels delegats de cada classe.

Imagen

La comanda es podrà especificar (nombre de samarretes i talles) a través del procediment que explicaran els delegats de classe. El preu és de 3€ per samarreta. Caldrà efectuar el pagament per avançat a la secretaria de l’AMPA abans del 7 de novembre. Horari: dimecres o dijous de 16.30 a 17.30.

Coincidint amb la festa de la Castanyada oferirem un taller de xapes reivindicatives i en breu instal·larem uns plafons a l’entrada principal de l’escola per poder informar de les diferents accions, esdeveniments i mobilitzacions d’una manera més continuada.

Comissió groga de l’Escoleta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *