Extraescolars curs 2013-14

Enguany hem treballat per a ampliar l’oferta d’activitats extraescolars a la nostra escola. Esperem que  l’oferta sigui del vostre interès. Aquí trobareu una descripció i els fulls d’inscripció que haureu d’adreçar directament als organitzadors.

Descripció Activitats_Extraescolars_2013-2014

Nota informativa 13-14 ANGLES_fullinscripcio

full_inscripció_Learning_Scool_NO_ANGLES.

full_inscripció_AMPA

full_inscripció_SAEC

full_inscripció_Educadors4uatre

Per a més informació sobre les activitats, es farà una reunió a l’Escoleta el proper dilluns, 16 de setembre de 17h a 18h. Es disposarà de servei de canguratge perquè els nens i les nenes es puguin estar al pati durant la reunió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *