Presentació del llibre ‘Que em sents, Aran?’

queemsentsaranEl Museu d’Art de Cerdanyola Can Domènech (MAC) acollirà el proper dijous, dia 6 de juny, la presentació del llibre Que em sents, Aran?, de Jaume Cela. L’acte, a càrrec del també escriptor i ex-alumne de l’Escoleta, Ivan González, començarà a les 18.00 hores i comptarà amb la presència de l’autor.

Adreçat a infants d’entre 7 i 9 anys, Que em sents, Aran? està il·lustrat per Mar Cerdà i publicat per Cruïlla.

Podeu llegir les primeres pàgines del llibre aquí.

Cada dia, quan la mare està estirada al sofà descansant, en Llorenç se li acosta al melic per parlar amb l’Aran, el seu germà, que encara no ha nascut. En Llorenç li parla de tot el que li sembla important, li assegura que tots l’esperen i l’estimaran molt. I sobretot li remarca que li deixarà totes les seves joguines menys el cotxe de bombers.

 

Lloc: MAC (Carrer de Sant Martí, 88. Cerdanyola del Vallès)

Dia: dijous, 6 de juny

Hora: 18 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *