Fi de curs 2012-2013

tallersamarretesLa comunitat de l’Escoleta va acomiadar el curs 2012-2013 divendres passat amb la tradicional festa organitzada per l’AMPA. El tret de sortida el va donar Animacions infantils Jajejijoju, que va encisar els nens i nenes de l’escola amb els seus trucs de màgia i acudits, fent ballar també als pares i mares. A continuació, l’AMPA va repartir coca de Sant Joan, síndria i refrescs i es va donar pas a una esperadíssima festa de l’escuma a càrrec de Set de So.

Durant tota la tarda, la Comissió de retallades va reivindicar l’ensenyament públic de qualitat amb un taller d’estampació de samarretes que va tenir una gran acollida per part dels assistents a la festa.

Volem donar les gràcies a tots els participants i especialment a les families que ens van donar un cop de mà allà mateix per a que tothom gaudís de la festa.

Molt bon estiu!!!

festaescuma

Foto: www.estudiofritz.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *