Jornades de portes obertes als esports extraescolars

Benvolgudes famílies,

Pensant en les activitats extraescolars que els vostres fills/-es podrien realitzar el curs vinent 2013-2014, l’AMPA organitza unes Jornades de Portes Obertes el dia 13 i el 27 de maig de 2013 perquè els alumnes puguin conèixer (i provar) els diferents esports que es realitzen a l’escola.

POLIESPORTIU. Adreçat als/les alumnes que actualment cursen P-5 fins a 3r. Activitat que consisteix en el coneixement i pràctica de tres esports diferents, un per trimestre: bàsquet, futbol i handbol. Durant el curs, els dissabtes al matí al pavelló municipal d’esports de Cerdanyola s’organitzen partits juntament amb les altres escoles de Cerdanyola. També es participa a les jornades de cross i  atletisme.

L’horari és de 16.30 a 18.30 a les instal·lacions de l’escola.

Per tal de poder organitzar-ho de la millor manera possible i preveure l’acumulació de participants en un dia concret, us agrairíem que retornéssiu omplerta la butlleta de participació abans del proper dia 9 de Maig. (Que el nen/-a faci arribar la butlleta al mestre/-a). Si teniu algun dubte podeu adreçar-vos a la Vane Granados de 16.30 a 17.30 o podeu  trucar al telf. 93.581.10.82.

Si el vostre nen/-a utilitza el servei de transport escolar haureu de notificar al mestre/-a i a les monitores de l’autocar que el dia que es quedi a les jornades de portes obertes no agafarà l’autocar. Sigueu curosos amb aquest tema, sempre és bo evitar malentesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *