Ens emociona educar

Sota el títol Ens emociona educar, el passat dimarts 19 de febrer va tenir lloc la primera activitat organitzada per l’escola de mares i pares, a càrrec de la professora Sonia Miguel.

La conferència, en la que van participar una quinzena de persones,  es va centrar en  el paper que juguen les emocions en les relacions educatives que mantenim amb els nostres fills i filles. En la passió que sovint ens desperten i en la importància de prendre’n consciència i  coneixement per a la gestió de les pròpies emocions. És des d’aquest coneixement sobre les nostres emocions i sentiments que podem donar una resposta positiva davant dels reptes que els nostres fills i filles ens plantegen a diari. En definitiva, un recurs necessari  per ajudar-nos i ajudar-los des de l’acceptació i l’acompanyament. Aquí teniu algunes referències bibliogràfiques per aquells que estigueu interessats/des en aprofundir en la temàtica:

  • DAMASIO, Antonio, El error de Descartes, Crítica, 2006. 344 pàgs.
    damasio
  • BARRUTIA, Aitziber, Inteligencia Emocional en la familia, 2011, Almuzara
    barrutia
  • HERNÁNDEZ, Gaspar, i LLAVINA, Jordi, Contes per a ser feliç
    hernandez

I també:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *