Festa Solidària de Tardor

El pati de l’Escola Saltells de Cerdanyola (av. Roma, 57) acollirà demà, dia 17 de novembre, la tercera edició de la Festa Solidària de Tardor, que organitza conjuntament amb l’ONG Associació per al Desenvolupament de la Infància d’Àfrica (ADIA). L’objectiu de la festa, que tindrà lloc de 10.00 a 14.00 hores, és recaptar fons per a diversos projectes de suport alimentari i d’increment de les capacitats locals que ADIA duu a terme a la regió del Tigray (Etiòpia). Alhora, també es vol transmetre als infants i famílies que participen en la jornada valors com la solidaritat, l’esforç i l’altruisme.

A banda d’un mercat solidari on es podrà adquirir bijuteria artesana, roba, joguines i llibres de segona mà, s’han organitzat activitats esportives i lúdiques com una rifa i una master class de ball.

Des de l’AMPA de l’Escoleta donem suport a aquesta lloable iniciativa i us convidem a participar-hi!!!

Descarregar fullet informatiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *