Concentració el 14N a la Plaça Abat Oliva de Cerdanyola

Des de l’AMPA de l’Escoleta ens adherim al manifest redactat per la plataforma d’AMPAs de Cerdanyola amb motiu de la vaga general de dimecres 14 de novembre i donem el nostre suport a la concentració que tindrà lloc a les 12.00 hores a la Plaça Abat Oliva de Cerdanyola. Us convidem a participar-hi amb la vostra samarreta de color groc!

MANIFEST

Benvolguts pares i mares de l’Escola Bellaterra,

Ens hem assabentat d’un fet insòlit: en Rajoy i en Mas (*) han confirmat la seva presència el proper dimecres, 14-N (12:00 hores), a la Plaça Abat Oliva de Cerdanyola.

I han decidit portar una samarreta (o un jersei) de color groc.

Sembla ser que es volen sumar a la gran marea groga que formarem els pares i mares, alumnes i professors de les Escoles Bressol Municipals, de les Escoles de Primària i Secundària, de l’àmbit universitari, dels Centres d’Educació Especial, de les Escoles de Música i de l’Ateneu, i de tot l’àmbit educatiu de Cerdanyola.

No podia ser d’una altra manera, ja que…

… estem arribant a un punt insostenible pel futur educatiu i professional dels nostres fills i filles. Ara ja és una qüestió de supervivència.

… la concentració del 14-N no és una finalitat d’un sector de la societat (com ens pretenen fer creure), sinó un mitjà (com tants d’altres que aniran apareixent) perquè se’ns escolti d’una vegada per totes: el desmantellament de l’Educació Pública ha d’aturar-se.

… els nostres fills i filles estan prenent la iniciativa des de fa més temps que nosaltres. Sembla que tenen les idees ben clares.
http://acampadacdv.wordpress.com/2012/11/07/manifest-assemblea-dalumnes-de-linstitut-gorgs-de-cerdanyola/#more-5259

Per tots aquests motius, i com no podria ser d’una altra manera, el 14-N donarem suport a la gran concentració que es portarà a terme a les 12:00 a la Plaça Abat Oliva de Cerdanyola.

Si en Rajoy i en Mas (*) hi seran, perquè tu no ???

Apartant les ideologies (ben diferents) de cadascú de nosaltres, creiem en la legitimitat d’aquesta convocatòria i en les persones (no partits) que la organitzen. Creiem que aquesta convocatòria no té per què ser un plebiscit entre esquerres/dretes, treballadors/aturats, funcionaris/empresa privada, …, sinó que és una oportunitat per mostrar la nostra disconformitat amb el model actual de societat, al llindar del colapse, i totalment exhaurit. Hem de donar-nos un futur, i hem de donar un futur als nostres fills.

També voldríem manifestar-vos que, des de l’AMPA, donarem plè suport a tots els pares i mares, així com a totes les educadores i personal del Centre que hagin decidit fer Vaga.

De la mateixa manera, donarem suport i respectarem a totes aquelles persones (pares i mares de l’AMPA, educadores, personal del centre) que hagin decidit no fer-ne o que, per motius de força major, no puguin fer-ne.

NO US OBLIDEU DE VENIR TOTS DE COLOR GROC! US HI ESPEREM!

Salutacions cordials,

AMPA Escola Bellaterra

(*) Volem deixar ben clar, per evitar represàlies judicials, que en Rajoy i en Mas no hi seran físicament allà, però no us hem enganyat, perquè sí hi seran, en esperit: estaran a les ments de tots nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *