Manifestació a Barcelona per protestar contra les retallades

Cartell MUCE

Cartell del MUCE

El Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) fa una crida a participar en la manifestació que ha convocat aquest dissabte 27 d’octubre a Barcelona per protestar contra les retallades en l’àmbit educatiu.

Amb els lemes “Per l’educació pública, cap retallada” i “Invertir en educació és construir país”, la manifestació arrencarà a les 18.00 hores i anirà de la plaça Urquinaona fins a la plaça Sant Jaume.

Des de la Comissió de Retallades de l’Escoleta Bellaterra es proposa quedar a les 17:30 hores al quiosc que hi ha a l’entrada del Corte Inglés de Barcelona (Pl. Catalunya – Ronda Sant Pere) amb samarretes grogues i pancartes del mateix color que duguin el lema “L’Escoleta Bellaterra diu NO a les retallades”.

Totes les plataformes i entitats socials i de l’educació, professorat, famílies i alumnes, estem cridades a participar per demostrar amb aquesta acció unitària que la nostra lluita és conjunta en favor d’una educació de qualitat i en contra de les retallades i de qualsevol reducció d’uns recursos necessaris per garantir el futur dels nostres fills i filles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *