Gràcies !

Dissabte, tot i la calor i que a la platja s’hi devia estar tan bé després del llarg hivern, un bon nombre de pares, nens i mestres, armats amb pintures, carretons, ciment i eines, va participar en la jornada de bricolatge. Una oportunitat per conèixer-nos. I per ensenyar als nostres fills què és el treball en equip i la importància de la comunitat. Que les coses públiques són nostres i de tothom.

Organitzats en equips segons les tasques que ens havíem proposat de fer, vam col·locar marcs i cortines; vam pintar bancs i pistes; vam emplenar forats, vam col·locar llambordes… Els nens van col·laborar, van fer instruments i van jugar. Tots ens ho van passar molt bé. I, sobretot, ens en vam anar a casa amb la satisfacció d’haver deixat una mica millor els espais on aprenen els nostres fills.

No està bé que nosaltres ho diguem, però vam estar estupends i vam fer un gran treball. I per això jo m’aplaudeixo i us aplaudeixo. I, sobretot, crec que mereix un reconeixement especial (a més dels organitzadors) la família Delgado Berrocal que no solament van portar el ciment per arreglar les grades, sinó també els cabassos, pales, màquines, eines i direcció necessaris.

Gràcies!! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *