Diada de Bricolatge – 12 de maig

El dissabte dia 12 de maig de 9h a 14h, farem la DIADA DE BRICOLATGE i voldríem animar-vos a participar en una jornada molt profitosa per l’Escoleta.
Com cada any ens organitzarem en grups de treball per tal que tothom s’apunti allà on cregui més adient:

Grup Verd – Fusters
Col•locar marcs de fusta per als suros nous del passadís d’educació infantil (la part de baix està rossegada). Penjar un suro i un plafó taronja amb velcro a l’aula dels sords (despatxos d’educació infantil). Posar fustes darrere els nius del cicle superior. Posar suros encolats i marcs al passadís del cicle superior. Arreglar la caseta de fusta.

Grup Vermell – Pintors/es
Pintar els Jocs de pati. Pintar suros dels passadissos.

Grup Groc – Paletes
Tapar esquerdes de les graderies i col•locar adoquins caiguts. A l’hort, alçar les vores per   evitar trepitjades o buscar solucions. Tapar clavegueres al descobert.

Grup Blau – Manetes
Repassar tendals i cortines enrotllables exteriors de les terrasses i posar bé els ferros torts. Col•locar cortines a les portes de les terrasses de les aules i a l’aula de dansa. Foradar xapes de refresc per construir instruments musicals. Penjar estenedors i revisar les cartelleres d’agulles d’estendre de 5è, 6è, Anglès i Cicle Inicial. També caldrà posar agulles d’estendre. Penjar tensors als diferents espais on es celebra Sant Jordi per poder marcar els escenaris, si hi ha temps i material també a d’altres llocs com el menjador.

Recordeu que caldria que cadascú portés les eines de les que disposa a casa seva, pinzells… per tal de que tot sigui més àgil durant aquest matí de feina.

Per a una millor organització de la Diada, us agrairíem que ens feu saber el nombre de persones que vindreu i en quin grup voleu participar, ja sigui enviant-nos un mail a ampa.bellaterra@gmail.com o comunicant-ho al despatx de l’AMPA aquest dijous a la tarda de 15:00 a 17:00.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *