La vermella revifa

Venint d’una victòria amb golejada inclosa la setmana anterior, es corria el perill d’un petit relaxament. Lluny d’això l’equip, amb varies baixes importants però amb noves incorporacions del mercat d’hivern, mostrà al camp una gran ambició fruït de la qual va permetre als pocs minuts posar-se per davant del marcador.

El contrari amb gran experiència i ofici, es va anar apagant davant la superioritat de la Vermella que amb contraatacs magistrals i obrint les bandes per crear situacions de perill va anar dominant i, fins i tot, podia haver col·locat un marcador més gran amb una punteria més afinada.

Al final, victòria per 4-2 que reflexa la gran comunió del vestuari i la senda a seguir per propers partits.

Un pensament a “La vermella revifa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *