Notificació d’alerta NEUCAT

Benvolgudes famílies,
Acabem de rebre una comunicació de l’ajuntament en la que ens demana que informem a les  famílies de la situació d’alerta de neu. El comunicat diu el següent:
Benvolguts i benvolgudes.
A hores d’ara el darrer comunicat rebut per part d’aquest Ajuntament informa del següent:
– A partir de les 19h d’avui, dia 1 de febrer, hi ha una alta probabilitat de què nevi a la nostra comarca per  sobre dels 400mts. Durant la nit continuaria l’episodi de neu i, fins a la matinada, la cota de neu podrà baixar  fins els 200 mts.
– Demà, dia 2 de febrer, a partir de les 10 h és molt probable que s’intensifiquin les precipitacions en forma de  neu i arribin a cota 0mts.
Atesa aquesta situació us recomanem que la feu pública a les famílies del vostre centre -de la forma que creieu  pertinent- per tal de què en siguin coneixedores des d’avui i posin en funcionament les mesures  d’autoprotecció necessàries.
L’Ajuntament de Cerdanyola està preparat per actuar davant d’aquesta situació de risc de neu i treballa  coordinadament amb la resta d’administracions públiques per tal d’oferir la millor resposta a les necessitats  que se’n derivin.  
És de preveure que demà al matí hi hagi un bon accés als centres educatius. No obstant això, si a partir de les  10h les precipitacions es generalitzen és possible que a migdia s’hagi de demanar a les famílies que recullin els  infants i no tornin a la tarda.  
La Inspecció Educativa està al corrent de tota la informació que us adrecem.
Us continuarem mantenint informats si hi ha nous comunicats.
Rosa Maria Pallarès
Cap de Servei d’Educació
Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Més informació en:AlertaDeNeu.pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *