Sempre amb la vermella…de Bellaterra.

Amb el pensament i desig d’una ràpida recuperació del nostre company Cesc, l’equip es va posar en marxa en una nit no massa freda, (ben al contrari del que passa amb l’aigua de les dutxes), el ritme del partit va ser força ràpid, jugades, cessions, parets, xuts, etc, l’equip contrari va fer gala d’una major rapidesa i driblatge en l’u contra u, la nostra defensa ho va acusar especialment. Va haver moments en que l’equip va poder embastar jugades boniques i això ens va fer pensar en una primera victòria fora de casa.

Les entrades i espitjades van ser una constant durant el temps de joc, tant es així que en una jugada d’atac el nostre ariet “lluís per els amics” va patir una entrada severa dins de l’àrea contraria que li va fer donar amb els seus ossos al terra, ens van xiular penal i no vam fallar.

Tot i així, la major rapidesa del contrari, els canvis constants en les seves files, (nosaltres només en teníem un i no donava l’abast) va fer decantar el partit del seu costat, 6-2 resultat final del partit.

Val a dir que es necessiten reforços amb urgència, mercat d’hivern? De reis? De rebaixes?

En acabar, alguns dels components ens vam quedar a meditar sobre les possibles tàctiques per al proper partit, us deixem una imatge del nostre plantejament que esperem us sigui engrescador per que us hi apunteu a l’equip.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *