Servei de canguratge (tardes)

Benvolgudes famílies,

Amb el nou horari lectiu escolar, l’AMPA ha proposat oferir un servei de canguratge per aquelles famílies que no puguin recollir els seus fills i filles a les 16:30h, tant si és per tota la setmana com per un dia esporàdic. D’aquest servei serà responsable Educadors 4uatre S.L.

El servei de canguratge s’oferirà aquest curs des del 12 de setembre de 2011 fins el 8 de juny de 2012 (1)

Preus:

  • Setmana completa (preu per dia) …….…….. 2,00-/dia + 8% IVA = 2,16 €
  •  4 dies a la setmana (preu per dia) …………. 2,45-/dia + 8% IVA = 2,65 €
  •  3 dies a la setmana (preu per dia) …………. 3,20-/dia + 8% IVA = 3,46€
  •  2 dies a la setmana (preu per dia) …………. 4,40-/dia + 8% IVA = 4,75 €
  •  1 dia a la setmana ………………..…….…………..5,00-/dia + 8% IVA = 5,40€

(1) A partir de l’11 de juny de 2012, l’Escola fa jornada intensiva. Per tant durant aquestes dues setmanes les famílies es poden acollir al servei de canguratge específic per a la jornada intensiva (de 16 a 17:30h)

El primer rebut es passarà el mes de novembre (correspondrà a setembre i octubre) i el darrer al mes de juliol (correspondrà al juny). Si hi ha dos rebuts retornats, es donarà de baixa del servei.

Aquest servei podrà ser organitzat en el ben entès que hi hagi un mínim de 20 alumnes fixes cada dia de la setmana.

Per tal de posar-lo en marxa el més aviat possible, ens cal saber quantes famílies esteu interessades en utilitzar aquest servei que es faria de 16:30h a 17:30h de dilluns a divendres.

Per això us preguem que descarregueu la informació amb la butlleta, la imprimiu i la feu arribar a Educadors 4uatre S.L. abans del 20 de setembre de 2011.

Moltes gràcies.

Un pensament a "Servei de canguratge (tardes)"

  1. Bon dia,
    Per el servei de canguratge em sembla una mica car, i veig que està contemplat que si un nen es queda més d’un dia hi hagi un preu especial, potser també podria aplicar-se una rebaixa si són dos o tres germans que fan el servei la mateixa tarda, o fins i tot un nen d’una família un dia i el seu germà un altre dia de la setmana. Suggereixo que els descomptes per l’ús de canguratge per més d’un dia s’apliqui a nivell de família i no a nivell de nen.
    Anna

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *