pre-inscripció judo curs 2011-2012

Benvolgudes famílies,

El curs vinent tornem a obrir un grup de nens i nenes (que el curs vinent facin 2on, 3er, 4rt, 5è i 6è de primària) per fer una extra-escolar de judo. Es tracta d’una doble sessió setmanal, DILLUNS i DIMECRES, desprès de classe. Cada sessió és d’hora i mitja.

Les classes, d’Octubre a Maig, es faran a les instal•lacions de l’escola, a la sala de dansa. El preu del curs serà de 30 euros aproximadament per mes. Per raons d’espai, les places són limitades (al voltant de 20), així que des de ja mateix voldríem obrir un període de pre-matriculació per aquelles famílies interessades.

Si aquest és el cas, envieu a escoleta.judo@gmail.com un correu electrònic amb el nom del vostre fill o filla i el curs que farà al 2011-2012. La matriculació definitiva ja es formalitzarà al Setembre, però la vostra informació ens serà molt útil per veure la viabilitat de l’activitat, i en cas de problemes de places, qui s’hagi pre-inscrit tindrà preferència. Contesteu abans del 22 de Juny, si us plau.

S’està considerant estendre l’activitat a nens i nenes que el curs vinent facin 1er. Si és el vostre cas, feu també la pre-inscripció. La decisió es prendrà en funció del número de nens i nenes interessades, ja que la incorporació dels més menuts pot comportar algun canvi organitzatiu com separar els grups per edats i que treballin en dies diferents dels anunciats en el primer paràgraf.

També podeu fer servir l’adreça de correu anterior per fer-nos arribar qualsevol consulta o suggeriment al respecte.

Atentament,

AMPA- Secció d’Esports

Un pensament a “pre-inscripció judo curs 2011-2012

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *