L’ESCOLETA VA D’EXCURSIO

El proper diumenge 6 de Juny us proposem fer la pujada al Matagalls des de Collformic (Montseny). Els més petits i els que no vulguin pujar fins a dalt podran quedar-se al ‘Pla de la calma’.No oblideu l’entrepà.

L’AMPA posarà un autocar així que necessitem conèixer quines famílies s’apunten i amb quants membres. Fa uns dies vau rebre la butlleta de participació a les motxiles. Recordeu-vos-en d’entregar-la. Si l’heu perdut ens podeu donar la vostra informació enviant un mail a ampa.bellaterra@gmail.com.

Sortirem a les 8:30 de l’Escola i tornarem a les 18h. Qui s’estimi més anar amb el seu cotxe també ho pot fer, però aviseu-nos igualment.

Aquesta activitat s’inscriu dins del Pla Català d’Esports a l’Escola

Secció d’Esports de l’AMPA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *