Des de la Comissió de Menjador i Alimentació saludable hem preparat un document per a celebrar la Castanyada amb panellets casolans elaborats amb els ingredients més saludables.
Venen uns dies de festa. us proposem d’aprofitar aquests moments per compartir amb els vostres fills i filles el costum de fer panellets a casa (un temps de gaudi en família i d’educació culinària.
Volem posar en valor les festivitats i tradicions populars catalanes.
Volem difondre una versió saludable de l’alimentació i postres de les festivitats catalanes.
Hem seleccionat un parell de receptes de panellets de reconegudes cuineres i xefs catalanes, que han creat panellets amb i sense forn, amb i sense moniato o patata, i també sense sucre.
Esperem que la idea de fer panellets a casa us engresqui tant com a nosaltres i aneu corrents a comprar els ingredients que us faltin per compartir una bona estona amb les vostres criatures.
Aquí teniu els enllaços de les pàgines web d’on hem extret les receptes. Són webs que ens mereixen confiança i cuineres/xefs de primera línia.
Ada Parellada, Creu de Sant Jordi 2016 per la seva trajectòria en el món de la restauració. Amb la seva feina defensa valors com: la promoció dels bons hàbits alimentaris, la sobirania alimentària i la lluita contra el malbaratament alimentari. Ha publicat llibres de cuina, imparteix tallers, i és força activa als mitjans de comunicació.
PANELLETS DE LA MONTSE VALLORY
Montse Vallory, xef especialitzada en alimentació natural, graduada al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de Manhattan. Imparteix cursos i difon l’alimentació saludable. Jordina Casademunt, nutricionista especialitzada en oncologia. Acompanya en millorar hàbits de salut i assessora professionals de la salut.
Nosaltres les provarem aquests propers dies de festa!
Bona Castanyada!