Activitats Extraescolars

Aquí trobareu tota la informació de les Activitats Extraescolars que gestiona l’AMPA de l’Escola Bellaterra del Curs 2017-2018 (inici 2 d’octubre de 2017)

Ja disposem de l’oferta d’Activitats Extraescolars per al proper curs  que organitza l’AMPA a través de diferents entitats:

18 pensaments a “Activitats Extraescolars

 1. Retroenllaç: cursets de natació |

 2. Retroenllaç: Aquest any faré escacs o coral o anglès o piscina o judo. O tot ; – ) | AMPA CEIP Escoleta

 3. Retroenllaç: Encara no has inscrit els teus fills a les activitats extraescolars de l’AMPA? | AMPA CEIP Escoleta

 4. Retroenllaç: Reunió informativa de l’Eina Cooperativa sobre les seves activitats extraescolars i esportives. | AMPA CEIP Escoleta

 5. Hola sòc Mª del Mar Baena la mare de la Laia 4B i Estel 1B
  Volia proposar-vos una nova activitat extraescolar per el curs vinent.
  Es tracta d’una activitat que mitjançant l’us de l’àbac i l’aritmètica mental ajuda al desenvolupamnt mental, la coordinació dels hemisferis cerebrals, memorització, etc.
  Les meves filles ho han fet aquest curs i els ha ajudat molt en les matemàtiques, per aquest motiu us ho proposo a tots per la gran millora que han tingut.
  Es podria fer al migdia. Aquest mètode s’esta aplicant a moltes escoles amb força exit.
  Us passo la web perque pogueu tenir més informació . Gràcies.
  http://www.alohaepain.com Coordinadora : Laura Pablo tel. 605.632.907

  • Hola Mª del Mar,
   Hem passat la teva proposta a la Comissió d’Activitats Extraescolars.
   Moltíssimes gracies!

   Junta de l’AMPA

  • Hola,
   Sóc la mare de l’Unai de P5 que el proper curs passarà a Primària.
   Primer vull donar suport a l’iniciativa de l’àbac. Conec aquesta escola i en concret a un professor, que li donarà classes a l’Unai aquest estiu. Considero que és una molt bona idea per poder fer als migdies.
   Segon, comentar-vos que no he vist la proposta que van fer des d’Educadors4 (menjador) dels escacs. L’any passat no el van deixar apuntar perquè no anava a Primària i aquest curs no veig com apuntar-lo.

   Salutacions

 6. Bona tarda;
  Havia sentit que igual es faria alguna cosa de Robótica com a extraescolar el curs vienent? No ha cuallat finalment ?
  Gracies

  • Hola Gemma, pel que sé, els de CTIC estan analitzant vàries opcions, i finalment podria quallar una de molt interessant i encertada. Molta gent hi estarà interessada, n’estic segur. Estiguem a l’espera, a veure com surt tot plegat.
   Aprofito per recomanar-te un post sobre robòtica que hem publicat entre els de CTIC i CCOM a la pàgina principal de l’AMPA.
   Una salutació
   Martí

 7. Hola,
  Tampoc no he vist l’horari d’ escacs per primària als migdies i estem interessats en apuntar a l’AManda que farà 1º de primària aquest any.
  Salutacions,
  Alejandra

  • Hola Vanessa,

   Efectivament, Taller de Circ no forma part de l’oferta d’extraescolars enguany. No sé en quin correu varem comunicar tal cosa però ha estat un error amb tota seguretat.

   Junta de l’AMPA

  • Hola Vanessa,

   Efectivament, no hi ha oferta de Taller de Circ aquest any a les extraescolars. No sabem en quin comunicat o correu que us varem fer arribar es comentava l’existència d’aquesta activitat però et confirmem que no forma part ja de les opcions disponibles.

   Atentament,
   Comissió Comunicació de l’AMPA Escola Bellaterra

 8. Buenas tardes:
  ¿queréis que os haga el contacto con EPONA? (equinoterapia). Ahora están en Veterinaria de la UAB y podrían ofrecer quizás alguna extraescolar con caballos.
  La equinoterapia tiene muchos beneficios y dado que están en el campus de la UAB podría ser muy interesante para incluirlo en la oferta. Ya me diréis. Pilar (madre de Micaela 6A)

  • Hola Pilar,

   Moltes gracies per la proposta. La passarem a la Comissió d’Extraescolars i Casals d’Estiu per tal d’avaluar si es possible o no.

   Atentament,
   Comissió Comunicació de l’AMPA Escola Bellaterra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *