Suma’t a la iniciativa solidària en ajuda als damnificats del terratrèmol de l’Equador

Ecuador_Terratremol_Campanya_header

Amb l’objectiu d’ajudar a les víctimes del terratrèmol que va assolar l’Equador el passat 16 d’abril, s’ha desenvolupat una iniciativa voluntària d’estudiants de la UAB i pares i mares equatorians de l’Escola Bellaterra, conjuntament amb el Consulado General del Ecuador a Barcelona, per aconseguir donacions destinades a les poblacions més afectades.

El pròxim dia 5 de maig, membres d’aquesta iniciativa estaran presents a l’entrada i sortida de l’escola per recollir tota l’ajuda que puguem donar. Si la vostra intenció és fer una donació física, el material que es recomana donar és sacs de dormir, llums portàtils i piles.

Consulteu el document adjunt per a més informació o envieu un email a geovanna_mf@yahoo.com

AquiMeTienesEcuador

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *