JUGATECAMBIENTAL o com gaudir d’activitats en família al parc del Turonet

Jugateca Ambiental

Ja s’han reprès les sessions de la Jugatecambiental al parc del Turonet, fins el 29 de novembre, amb activitats molt diverses: jocs, experimentació, tallers ambientals i itineraris. L’horari d’obertura continuarà sent tots els diumenges de 11 a 13:30 hores i s’adreça fonamentalment a famílies amb nens de totes les edats.

El proper diumenge dia 27 els ibers visiten el parc del Turonet i podrem conèixer com obtenien productes i guarniments. El 4 d’octubre els ocells seran els protagonistes. El proper 11 d’octubre ens mourem tot reflexionant sobre la mobilitat sostenible. El 18 toca instruments musicals naturals i el 25 aprendrem a gestionar sosteniblement l’aigua i energia a la llar.

El cartell amb l’agenda completa el teniu aquí

Cartell Jugateca Septembre a Octubre

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *